Over Handmade 'n Hip

Hoi, wat leuk dat je meer wilt weten over Handmade ‘n Hip. Ik ben Franca, 38 jaar, moeder van twee jongens en ik heb altijd als kleding inkoopster gewerkt. Na 15 jaar in de retail begon het te kriebelen afgelopen zomer, ik voelde dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Dus heb ik afgelopen najaar besloten te onderzoeken of deze webshop haalbaar was, omdat ik het zat was heel veel geld neer te tellen voor die ene stoere knuffel, of een "anders-dan-anders" t-shirt waar mijn jongens toch binnen een paar maanden uitgegroeid zijn.

Bovendien heb ik tijdens de zwangerschapsverloven van mijn twee boefjes ( nu bijna 3 en anderhalf) het naaien herontdekt, en de reacties uit mijn omgeving op deze creaties waren erg positief. Toen was een plus een drie.

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken, ben me gaan oriënteren en heb besloten de sprong in het diepe te wagen. Nu, ruim een half jaar en veel ervaringen en probeersels verder, is Handmade 'n Hip een feit. Mijn grote trots waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan.

Als mijn oudste 's ochtends bij het opstaan zegt: “mama, gaan we beneden even auto's kijken?” (Daarmee bedoelt  hij dat hij naar de t-shirts wil gaan kijken met auto's en "vrachtwagen-auto's" erop...) of als de jongste bij het aankleden heel enthousiast "DIE" roept en op zijn auto t-shirt wijst met een enorme lach op zijn gezicht. Daar word ik gelukkig van. 

En de positieve feedback als een t-shirt of knuffel goed ontvangen is geeft mij zoveel energie en voldoening dat ik blij ben dat ik de stap heb gezet (hoewel ik het ook hartstikke spannend vind!). Ik vind niets mooier dan iemand blij maken met een t-shirt of knuffel die met veel liefde en kunde is gemaakt en waarvan je weet dat het uniek is. Dus ik hoop dat je vind wat je zoekt. En anders kan je altijd even contact opnemen, dan kijken we samen naar jouw wensen en hoe ik die kan realiseren.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En hou jezelf op de hoogte van het laatste nieuws van mijn producten, winkels en acties.....