FAQ

Wat is Handmade ‘n Hip?

Handmade ‘n Hip is de webshop voor originele, unieke, handgemaakte en indien gewenst gepersonaliseerde kinder kadootjes.

Hoe werkt bouw je t-shirt?

Je selecteert de verschillende opties – maat, mouwlengte, kleur van het t-shirt, opdruk en kleur van de opdruk en je typt de gewenste naam in. Je krijgt meteen een preview te zien van het resultaat. Je kan blijven wijzigen tot het t-shirt helemaal naar wens is.

Welke maat moet ik kiezen?

Je kan in principe gewoon de maat kiezen die de ontvanger normaal draagt. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de t-shirts klein vallen. Bij twijfel adviseer ik je een maaat groter te nemen. Je kan ook altijd even contact opnemen dan bekijken we samen wat verstandig is.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 7 dagen, exclusief verzending. ALs het sneller kan, zal ik je daar altijd over informeren en als het onverhoopt langer duurt natuurlijk ook. Als je een spoed levering nodig hebt, neem dan even contact op dan kunnen we overleggen wat mogelijk is.

Ik ben niet tevreden, wat nu?

Dat vind ik erg vervelend. Als je niet tevreden bent, en het artikel is niet gepersonaliseerd, mag je het binnen 14 dagen retour sturen. Vraag hiervoor altijd het retourformulier aan via info@handmade-hip.nl ovv retourformulier.

Als je je artikel wilt omruilen voor een ander artikel kan dat ook via het retourformulier.

Let op: gepersonaliseerde artikelen kan ik helaas niet retour nemen.

Wat kost het verzenden?

De verzendkosten zijn 1,50 bij besteding tot 100 euro. Vanaf 100 euro neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. De brievenbus post word verstuurd met postNL en de pakketjes met DHL for you.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Nee, het is helaas niet mogelijk je bestelling op te halen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En hou jezelf op de hoogte van het laatste nieuws van mijn producten, winkels en acties.....